details
små vackra ting som gör vardagen roligare. Nu är tacosen på bordet och bästa på hela veckan, revenge

regn och soppa

idag är det sådär mysigt mörkt ute med regn. Det fick mig och bli sugen på och göra soppa. en sån med korv potatis och morötter mm. Så medan lillan sover lagar jag en sådan. Vi har redan hunnit en tur på stan och apoteket. och nu är vi nog inne hela dagen och leker.

 en dagens och jag och olivia på väg ner till stan.

Nu öser regnet ner, och det gör mig så lycklig att om tre dgr sitter vi på ett plan till värmen!


kofta

Jag är totalt såld på min nya kofta från Bondelid
lek med kusinen

hej!

Idag började vår dag med besök från kusin klara och Camila. barnen fick leka lite och mammorna fick pimpla kaffe.
sedan bar det av till jobbet några timmar. Idag var det kallt ute så jackan åkte på igen.klara smaskar på Baguette.vackra cam.

efter jobbet tog jag en tur på stan och sen hem och åt god kvälls middag. Nu finns vår lägenhet ute på hemnet om någon är intresserad och kolla.

ha en fin kväll

mors dag

Vad underbart det är när man skrivit ettlångt inlägg och det plötsligt raderas....

Igår var vi på farmors åttioårs kalas, Vi njöt av grillad mat och elvis uppträdande. Jättemysigt och jag tror farmor var nöjd.


Pimorse var det min andra mors dag och jag blev uppvaktad med kaffe och paket på sängen. jag fick en klocka av min lilla docka.
Kan läggas till i min samling, tror jag har över tjugo klockor nu....
efter att jag jobbat några timmar uppvaktade vi våra mammor.
grillade sedan hemma hos svärmor.

Njöt av vädret som nu inte kanske kommer stanna.


rose och balkong häng

så spenderar vi denna alldeles underbara fredag! Jag har jobbat och det har varit kaos med folk i stan. Åk ut och sola istället ! skule jag gjort.
Nu har vi precis slagits med alla andra ute på maxi och storhandlat. Efter det tog vi en tur ut till farmor och farfar som hade det alldeles ljuvligt ute på terassen med grillning. Det får mig och längta ännu mer till vårt hus. Drygt en månad kvar tills jag sitter på min egen veranda och grillar.

idag tog jag mig faktiskt råd till och handla lite nya sommarkläder. Jag har verkligen inget i garderoben. Jag har haft en sån enorm fulperiod just nu. Kvittar vad jag klär mig i... känner mig som en blek fet kicki danielsson. Inte roligt.

men om en vecka får man förhoppningsvis lite ljus brun kulör.

trots detta ilandsproblem med solbränna, är jag sjukt nöjd med livet just nu. och det är ni vänner och min underbara familj som ger mig lyckokänslor.
Jag är tacksam att jag har ett jobb, ett hus snart, världens goaste kille, bästa familjen som finns, hälsan, och mest av allt världens underbaraste dotter♥

jag är rik på mycket!


njutit av solen hela dagen

hej goda vänner!

Idag har vi bara haft en helt underbar dag i solen tillsammans med camila och Klara. Njutit varenda sekund för nu ska jag vara inne fyra dgr i rad på jobbet.
senare under erftermiddagen åkte vi hem och fick vår lägenhet fotad. Bilderna blev såå bra! Äntligen är vi på gång.
Nu ska detta bara gå vägen! Håll tummarna!

ny adress

Ja eftersom jag tappat bort både lösen och lösen till mailadress kunde jag inte logga in på min gamla blogg. Så vi får fortsätta på denna sida. jag är helt otrolig, jag vet.
Hur som haver, imorgon kommer fotograf hit och idag Måste lägenheten vara skinande ren. var ska man börja ? Panik!

Under dessa fina dagar som vart går det inte och beskriva vad vi längtar till vårt hus. Jag vill att tiden ska gå fort nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0