ledig onsdag

Idag har vi haft besök av klara julia och camila. Olivia och klara hade längtat efter varann att de nästan gått sönder. de skrek av glädje att få leka lite.
populärast var bollhavet och kaninen molly.
 
 
mannen min kom hem med fina rosa tulpanner och idag har jag haft riktiga vårkänslor. Solen har vart framme och det är milt ute. Bara och kämpa sig igenom februari nu så är snart våren här. Och våren som har så mkt att ge.
 
 

Frisör

Idag började jag min dag med en ensam tur till bergvik! Köpte lite mer vårkläder till Olivia och Fick en lång och folktom stund för mig själv! Efter det åkte jag till salong soda och bästa Malin där jag fick mitt hår färgat i en såkallad hombre look och klippte av håret minst en dm! Jag blev jättenöjd och håret känns fräscht och fint inför våren! På onsdag drar jag och Malin igång vår träning och min onda nacke / rygg ska bli bättre!


Gårkvällen

Igår hade min bästa vän Lotta tjej middag! Det var så mysigt och även att få träffa några tjejer man inte sett på länge. Maten var fantastiskt god och sällskapet perfekt! kvällen var lugn och slutade vid 23.30.


skåpstädning

 
Rensning och skåpstädning pågår.
 

lördagshäng

Godmorgon!
Här råder det fullt slappande. Olivia vaknade kl fem och ville se på tv. Det tackar vi för.
igår kväll passade jag på och pyssla lite grann. målat en gammal ram och satt i massa fina bilder på de finaste barnen i världen.
 
förutom det har jag denna morgon städat mollys crib. och myst lite med henne i sängen.
 
 
idag är Olivia äntligen feberfri. Hon har kämpat så länge med febern och är nu den mest rastlösa ungen i stan.

löning på fredag

Ja som man säger kung för en dag! Det tog jag tillvara på och gav mig ut på shoppingtur. Lite nytt i lillans garderob. Bara pastell färger överallt och jag älskar det! fyllde på med lite bas och sen fick hon nya skor av farmor.
 
till mamman fick det bli ännu en kalender en ny brödlåda och nya byxor från Hm. Dessa byxor kommer jag ha mkt användning för i vår;)
 
för övrigt har vi fortfarande en liten sjuk tjej härhemma, femte dagen med feber. Vi andra börjar också känna oss krassliga å jag ber att vi slipper bli liggandes.
Här bjuder jag på en hälig vår bild som får mig och lida lite mer, med tanke på hur mycket jag längtar till våren:-)
hoppas ni har en mysig lördagkväll. Nu kryper jag under täcket.

Planering

Då var det dags för familjen senil och börja planera då! Vi är bägge som två 80 åringar som inte minns någonting så nu behöver vi en almanacka som styr upp det mesta!


Camo


kontorstankar

Nu har min text raderats två ggr. åhh vad arg jag blir. hur som haver har vi en riktigt liten sjuk tjej hemma. feber hostig och snorig. Vi har myst hela dagen i soffan och nu kom pappan hem med lite godsaker såsom melon och vindruvor.
jag drömmer lite lätt om vårt kontor. och vill ha dessa saker.  ( tror dock inte pappan vill det)
 

Funderingar

Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe! Olivia har feber och ont i halsen stackaren! Man önskar man kunde ta det onda själv! Just nu längtar jag efter våren så jag snart spricker! Kaffe på altanen sol på näsan och ett par ballerina skor på! underbart! bara och kämpa på!
undrar vilka ni är som läser:) ni ger er sällan tillkänna!
Nu ska jag in på jobb några timmar och imorgon äntligen en ledig dag att slappa på!

Ha en bra dag!


måndag


Idag


rum olivias

Nya kuddar i sängen och nymålat nattduksbord.
 
dessa fina kuddar fick jag av en vän ♥ och de matchar perfekt med gardinerna.

my office

 Här inne har jag mitt lilla låtsas kontor. det mesta som händer här är ju då internetsurf och lite photoshoppande. thats it. Sen har vi ju även ett litet bo till molly härinne. Jag ska fixa massor med hyllor på väggarna där jag kan förvara papper och fina lådor. allt på sin plats! nåt som inte förekommer så ofta i detta hushållet.
 
här nere i hörnet skymtar ni mollys stora fina bur.
 
för övrigt så var det så mkt positivt med och skaffa kanin. Jag tror det gör jättemkt för olivia. Hon ger henne redan mat och hjälper mig med städningen. På så sätt får hon vara delaktig och lära sig ta hand om ett djur. sen skänker hon ju väldigt mkt kärlek till oss vuxna åxå.
 
 

Lördagsmiddag

kvällens dukning blev minst sagt väldigt färgglad. Ikväll kör vi vin och spel kväll med goda vänner.. fyndade denna ljuvliga duk för ynka 50 kr på maxi.
 
 
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll.

Idag


leksaksköket

 

Nytt till våren

 


Latte

Lyx är att få dricka latte till frukosten!!


nytt i hallen

Ny gammalt bord har hamnat i hallen. Persas gamla ärvda bänk fungerar nu som nyckel och plånboks förvaring i hallen.
 

loppis

 

idag har jag fyndat lite nytt på loppis. Jag har gått från vitt sterilt shabby chic till 60 tals retro och färg överallt. Jag spyr på det vita och utnötta. Det ska vara modernt, och färgglatt. här svänger det fort....

 kuddarna kommer från loppis och en från Hm home.

te burken kommer från maxi
gul retro filt myrorna 50 kr
 
Nu har jag precis nattat vår lilla sessa som haft en fullspäckad dag med två lekdejter.
 
busat och lekt med moolly.
 
 
för övrigt världens lilla goaste keligaste kanin.

nytt från HM.com

nytt kuddfodral, i våriga pasteller. Blir mycket ljusa färger i vårt vardagsrum nu till våren.
 

vardagen är tillbaka

Då var allvaret tillbaka. Jag skall jobba och olivia skall till veckan tillbaka till dais. Jag börjar året med att jobba helg. idag fick vi en lång morgon med mys och hade ute molly. Hon är världens goaste tamaste kanin. Hoppas upp i knäet och vill kela mest hela tiden, och olivia är jätteduktig med henne. Jag tror det är jättebra för barn att ha djur inte minst för själen. Det är något med djur som lugnar. så Molly var med andra ord ett mycket bra köp.
 
 
det blir mycket springa fritt på golvet härhemma. och mollys bur är nästan två meter lång. Djur ska ha mycket utrymme.
 
 
 

Molly


nytt till olivia

Tights en julklapp från Jonna.
 
 
Nu har vi verkligen fyllt på med massa vårfint i olivias garderob. vet inte ens om vi kommer hinna använda allt, men roligt är det och det märks redan att hon kommer bli en liten kläd älskare likt sin mor.

ny familjemedlem

idag har vi skaffat en ny familje medlem, en liten dvärgvädurskanin som ännu inte fått något namn. Tror den kommer bli väldigt älskad härhemma. Har en väldigt stolt liten tjej som vill hålla och kela hela tiden. förutom det har vi tagit en tur till Ikea och medan man är borta och dotter sover passar jag på och ta en lugn stund framför dator och teve.
 
 
världens vackráste lilla juvel.

nymålat

resultatet av gårdagens målning. bord i babyrosa.
en gammal piedistal osm stod och dammade fick bli rosa och används till lite tidningsförvaring.
 
 

datorn funkar!

Äntligen har jag fått i gång den gamla burken. seg som attan men den funkar iaf! Idag har vi haft en riktigt slappardag precis som det skall vara på nyårsdagen. Gårkvällen var mkt lugn hemma med tre rätters för tre och skålande vid tolvslaget. sen var det sängen! Men det räckte gott för oss. Nu håller jag på och målar möbler, färgen blir baby rosa. bilder kommer.
här nedan kommer lite bilder från Jul och nyår.
 
 
 
Julias små ljuvliga fossingar....
 
 
nyårs afton på vår gata. Olivia hade dans show för oss och sedan somnade hon som en stock. Hon var mäkta imponerad v allla fyrverkerier.
 
detta var lite bilder från årets slut. jag hoppas och tror att 2013 kommer bli ett superbra år. Jag ska anta utmaningar som jag är rädd för. det är mitt nyårslöfte till mig själv.
 
Gott nytt!
 

RSS 2.0