Vår på hm

Gjorde en liten beställning på hm av vårsaker till hemmet....


Soffhäng

Har precis parkerat i soffan efter ett städ pass! Jag har så mkt bilder jag vill visa från kameran men vår dator har lagt ner. Internet funkar inte och jag vet inte vad problemet kan bero på... Så tills dess blir det kassa iPhone bilder att bjuda på! bättre än inget alls! blir inte så många bilder på mig/oss, detta är främst en inredningsblogg. Min dröm är att nå ut till många fler som delar samma intresse och inrednings stil som mig. får ofta höra från folk att jag möblerar om ofta och ändrar härhemma! Det är en slags terapi för mig det gör mig glad! Jag får utlopp för min kreativitet! i love it!


Pip

Idag passade jag på och spendera mitt present kort på noll 54. Det blev dessa fina muggar och fat från pip design( heter det så?) jag blir så glad av dem! Nästa vecka ska jag köpa nya Green gate koppar att utöka samlingen med!


Juldagens slappande

Idag kör vi en slapp mys dag hemma! Leker med leksaker och är ute i snön och bygger snö gubbe! På ett sätt är det skönt att julen är över på ett annat vemodigt!


Lyx

Denna luktar ljuvligt!


God jul


Idag


Ittala


Manisk

Ja man skulle väl kunna säga att jag blir lite lätt manisk på inredning efter att ha kollat igenom mina nya inredningstidningar! Finns inget som gör mig så glad i hjärtat som inredning. Kvällslyx med lite läsning nu...


Fr.o.m. Last night

Igår var jag på roligaste festen på länge!
After ski fest med massa blandade folk! var inte alls sugen innan och sen visade det sig vara jätte roligt! Oftast är det när man känner så som det blir mest lyckat! Imorgon ska vi hälsa på en kompis och hennes lilla bebbe! Och idag blev jag även moster! Nu kan jag titulera mig moster och faster:-)


Kycklingfilé

Idag blir det en god baconlindad kyckling filé i gräddsås!


Fasters älsklingar


Nytt

Idag köpte jag nytt id puder och det finns verkligen inget bättre smink. Huden blir alldeles silkeslen, fast det vet
Ju ni som använder det redan! Idag blev jag klar med ytterligare några julklappar och ångesten blev lite mindre! Jag vill ju alla allt och det finaste! Men nu får det nog snart vara nog!


Julshopping

Idag blir det julshopping och fix till julen! Men än ligger jag i soffan....


Lucia och faster

Idag blev jag faster till världens finaste lilla tjej<3 och jag blev så rörd så jag började grina när ett lucia tåg kom och gick i duvan! det är en sån underbar fin högtid och att få bli faster på denna dag var alldeles fantastiskt!


Kusinmys

Precis vart hemma hos brorsan och myst och pussars lite med fasters älskling! nu är jag helt slut efter en tio timmars dag med inventering och massa skyltande på jobbet! Men en rolig dag!!


Morgonstund

Älskar morgnarna i vårt hus! Vi sitter länge i nya köket och dricker kaffe och jag är så tacksam att vi får möjligheten och bo i hus och ge Olivia det.


Jag idag


Julhandling coming up

Idag har jobb stått på schemat och nu väntar sängen! Imorgon får naprapaten ta sig an min rygg sen blir det fika mys och julhandling med soffe och josse<3


Bak och pulkaåkning

Vi började dagen tidigt med lussebullebak. det blev mest att kasta mjöl för olivias del. Men roligt var det! Efter det tog vi en god tupplur innan vi begav oss ut med pulkan i snön! blev inte många åk innan Olivia ville in pga kylan, så nu är vi inne och myser framför teven. Nu har julkänslan verkligen infunnit sig!


Fotobok

Min första fotobok är klar! Det krävdes mycket tid och mycket tålamod men den blev så fin! Nu är målet att göra en för varje år i olivias liv!


julpyssel

här pågår julpyntet för fullt. Olivia har klätt granen och vi har stor städat. Idag har även trappen målats vit på övervåningen. Jag trivs som bara den nu efter att nya köket satts in och allt börjar ta form.
 
 
 
den nya fina duken kommer från IKEA.
 
Vardagsrummet har fått sig två nya tavlor som kommer från Lagerhaus. Jag är så långt ifrån den gammaldags stilen man kan komma nu. Jag vill ha färg överallt. Helst i pastell. Ljusa färger med det vita som bas.
 
 
blir man inte glad av alla fina färger?
än är inte kakel och fläktkåpa uppsatt i köket men här kommer en liten bild på det. Köket blev abstrakt högblankt från IKEA, och det gjorde sig såå bra i ett radhus.
 
 
Golvet kommer bli ek. men jag tycker inte det är någon brådska med att byta ut det för jag gillar det vita. Enda nackdelen är all skit som syns på detta. Här nedan kommer en bild på trappen grundmålad. Kommer bli så fint när mattan kommer på plats sedan.
 
Nu ska vi på kalas och fira en liten ettåring, finns nån härhemma som är extas över att få gå på kalas.

RSS 2.0