Fina muffins


En vanlig onsdag

Idag ska jag jobba några timmar sen ska jag hem och fortsätta röja härhemma. Det är inte på en dag man får undan all röra efter köket. Men vi är på god väg. Nu är det bara nytt kakel som ska upp och hoppas hinna med det innan jul.


Kvällspyssel

Nu är vårt kök i princip klart! Bara kaklet kvar och jag älskar det! Precis så fint som jag trodde det skulle bli. Så just nu plockar vi in i skåp och städar nedre våningen! Bilder kommer inom kort! Nu ska jag läsa inredning och vänta på solsidan.


hemma och pysslar

idag har vi ägnat oss totalt åt huset. målat trapp och fönster. köpt fönsterbrädor och tömt hela köket. På tors kommer vårt nya kök, och som jag längtat! Kommer bli så fint. jag har pysslat lite idag också och målat små saker.
 
lite mer färg får komma in och jag köpte en ny turkos färg idag som jag ska använda till några möbler hemma.
 
Olivias vimpel blev klar av dessa fina tilda ark som jag köpt på panduro.
 
 
imorgon är en ny dag med nya tag , och det händer mycket roligt denna vecka. Vi avslutar den med ett efterlängtat julbord med jobbet. Nu ska jag krypa ned hos min förkylda lilla docka. Imorgon är ännu en ladig dag, då blir det kalas om dockan är bättre annars ska vi bara ha en slapp hemma dag.
 
 

Presentkort

På väg till Ikea och handla upp present kortet vi fick då bi köpte köket! Efter det bär det av på fisk behandling av fötterna och sen middag med brudarna! En helt perfekt dag med andra ord!


Jobbar

Helt kär i dessa nya skor... Kanske blir dem åxå, men jag behöver verkligen inte mer skor. Imorgon ska mina fötter få vad de behöver nämligen fisk bad, tack mor och styvfar.


Didriksson

Årets overall blev en Didriksson! Tycker den är så fin och värd pengarna...


Ledig dag och sol

Idag är vi hemma och är lediga! Snart blir det en promenix med Jonna och vovvarna och sen träffa Lotta! Idag slipar jag och Olivia trappen och förhoppningsvis hinner jag måla lite ikväll och överraska pappsen! snart är nya köket här och innan dess har vi en hel del och röja så det blir planen i helgen!
julkänslor

fick sånna julkänslor nu när snön faller ned. kollade bak i arkivet på julen 2011. och snart är vi där igen. Jag älskar julen och allt därtill. Tiita vad liten vår lilla tjej var då. och så lycklig i snön och allt.

jag ser det snöar

och äntligen kom den efterlängtade snön. jag och olivia har varit ute och cyklat och det riktigt gjorde ont av snön som piskade i ansiktet. annars har vi vart lediga idag, och vi har satt igång lite pyssel då vi gjort vimplar. Hittade finaste tilda boken och kunde inte motstå alla fina ark i den.
 
 
tanken är att det ska bli en vimpel och kanske några tavlor. Vi får se vad jag har inspiration till.
 
sen bara måste jag få visa upp olivias nya fina stickade tröja hon fått av en vän. Jag tror nästan jag ska göra en beställning på en sådan själv. Hon var så underbart söt i den.
 
 
nu ska jag snart ner på stan och fika sen ska jag ha hjälp av lite inredningsexperter då jag ska ha lite ny inredning hem. dock inga kuddar och ljuslyktor. De har förbud hemma hos oss änså länge. geh hej från mig och olivia så länge....
 
 

Jobba

Idag är det jobb som gäller! Men först ska jag ta två timmar på stan och sätta sprätt på mina presentkort! Och köpa mig en ny fin kofta! Här hemma har vi morgonens mys och dans! Ha en bra dag!


födelsedag

idag var ingen vanlig dag det var min födelsedag. Den firades härhemma med en sjuk olivia. Lite fika besök fick jag av min familj, och det var jättemysigt. Tog en stund för mig själv på stan och tänkte spendera lite på mina presentkort jag fått. hittade dock inget så får ta det en annan dag. Nu har jag precis nattat min lilla prinsessa, och var kväll tackar jag gud för att hon är min och hon är det underbaraste jag vet. hemma har vi fått ner en soffa till och fått up den nya lampan.
 
 
lyktorna på tv bänken fick jag av mamma idag.
 
 
Mina fina murgrönor som jag älskar. Tycker dock dem är väldigt svåra och sköta och de torkar nästan alltid ut för mig. kanske har för varmt på elementen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack


Saknad

Igår var vi en lång stund på kyrkogården och hedrade de som inte längre finns med oss. Det var så himmelskt fint men samtidigt får jag en känsla av ångest, då jag är så fruktansvärt rädd att förlora någon i min närhet! Det var så mkt folk att man knappt fick plats på minneslunden! mäktigt! Klara och Olivia fick tända varsitt ljus!


Löst och ledigt

Kör vi på idag.. Just nu är vi hemma hos mormor och lagar mat och senare ska jag gå på bio med systrar. Nya filmen möhippan verkar jättebra så den blir det! Imorgon blir det baka och fixa för då fyller jag år !


Therese <3 kuddar

Någon slags fetish har jag på kuddar. Kan köpa hur många som helst! Och det är inte uppskattat av min sambo som irriterar sig över att han inte får plats i soffan. Men jag tycker det blir så ombonat och mysigt! Just nu är det lite ljus lila som gäller....


Morgonstund

Dricker mitt kaffe i min nya fina mugg! Olivia målar med vattenfärger och jag fixar och donar hemma!


RSS 2.0