Babyshower

I fredags var jag på baby shower med jul tema! Vi åt julmat och lyssnade på jul musik, så mysigt! Så tidigt har jag nog aldrig ätit julbord men nöjd var JAH för jag hade längtat så mycket efter julskinka!


Nytt i garderoben


Dagens


Uterum

Idag fick vi ordning på uterummet vårt! Fick upp tyger och därmed mindre insyn! Det blev nästan som att vi har ett extra rum i huset. Jätte mysigt! Tycker mer och mer om vårt lilla hus! Och idag är vi klara med vilket kök vi ska ha! Blir ett vitt hög blankt!


vardagsrum

satt upp nya gardiner och fixat lite i fönstren. vrt vardagsrum har så många fönster att det ibland kan kännas som ett akvarium. så jag tänkte att med lite mer tyger kanske insynen blir lite mindre. tycker iallafall att det blev riktigt mysigt! Kankse lite för romantiskt för gubben mins smak, men det får han leva med. 
 
 
 
 

Trädgård

Idag har jag ägnat mig åt trädgården! Städat och planterat lite fina höst blommor. Börjar faktiskt tycka trädgårdsarbete är roligt nu! Nästa sommar ska jag lägga ner mig ordentligt! Jag har även hunnit med ett besök till naprapaten och jag är en ny människa när jag går därifrån! Nu måste jag försöka hålla i träningen bara annars kommer min rygg inte palla! Nu är ledigheten slut och jag ska jobba ett par dagar! Två veckor kvar till denna underbara ledighet igen! Jag älskar dessa lata dagar ihop med min fina lilla familj.


New vest


Soft söndag!

Idag har vi varit på Ikea och fått offert på vårt kök. Vi är inte helt säkra än och ska kolla på några andra men jag hoppas snart att vi bestämmer oss! Nu på Kvällskvisten blev det bio, taken 2 och den var en riktig nagel bitare! Mycket bra! Nu väntar sängen! Upp tidigt imorgon för ett besök hos naprapaten!


memories

 

vardagsrummet

Här är vårt vardagsrum som det ser ut just nu, småsaker som behöver göras. Måla lister och sätta fast fönsterbrädor, och sen ska vi köpa nytt vardagsrumsbord. I framtiden kanske en ny soffa, för jag ljuger inte när jag säger att jag tvättar kuddarna en gång i veckan. Inte praktiskt med ljust när man har småbarn. men jag är allergisk mot mörka färger i både möbelväg och textilier tyvärr.
 
 
kanske en dag kan man bli nöjd med hur det ser ut, för just nu ändrar jag om hela tiden.

välkommen in

i värmen denna regninga gråa lördagskväll..
vi har haft en perfekt dag som började med några timmar på badland och fortsatte påMc donalds. Avslutade kvällen med en cykeltur och hälsade på några kompisar här på stockfallet. I den här lilla lådan bor vi. Jag älskar belysningen utanför fönstren , lyser så mysigt på kvällarna. nästa år ska verandan byggas in med kryss staket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Hall

Börjar bli ordning i huset nu! Väntar som bara den på nya köket nu!!!


sovrum

Börjar bli lite ordning i sovrummet iallafall...
även om jag vill ha ny sänggavel
Och måla om fönstren.
men rom byggdes inte på en dag så just nu får detta stå som det är ett tag.
 

sjukstuga

Här har vi sjukstuga även om vi nu börjar bli bättre.
så idag har jag och livan mest bara gått runt hemma i myskläder och grejat.
 
Läst lite tidningar
 
 
ramat in lite kort på Olivia
 
 
tagit hand om bommorna som var riktigt törstiga
 
 
 

Seg

Jag har massor att uppdatera men jag får aldrig tid. Jag somnar extremt tidigt på kvällen efter jobbet och på morgnarna är det full fart med Olivia! Men jag ska ta mig tid någon kväll! Idag har vi snickare här som fixar väggen i hallen och snart är den helt klar! Nu knackar influensan på dörren känner jag och försöker boosta med vitaminer och panodil innan jobb.

Ha en bra dag


Turkost

Köpte detta fina dekorationsfat i turkost igår! Tycker färgen gör en glad.


20% på clarins produkter

Och då fick det bästa läppglanset som finns följa med hem! Finns inget bättre!


Fredagens mys pågår

Jag är faktiskt ensam denna fredag kväll med Olivia och har passat på och hyrt tjej film. What to expect when youre expecting. Och myser runt i min nya one piece!


Kanelbullens dag

Och den har jag verkligen tagit del av! Jag har tryckt fyra stycken idag. Och gott var det! Idag jobbade jag min sista dag för denna veckan, och är nu ledig fyra dagar! Så nu ska jag bara njuta med min lilla familj hela helgen.
Idag på lunchen handlade jag en velour dress till Olivia! Och lite smycken på rea.


ledig helg

En dag kvar och sedan äntligen ledig helg, som jag längtat!
Känns som jag jobbat i evigheter nu.
Helgen ska bestå av kalas och ev korvgrillning. mys! igår när det regnade som mest var jag och Olivia ute i regnet.
 
 
sen gick vi in dyblöta och städade lite. Tog en tur till tygfabriken och en ny kudde hängde med oss hem.
Hämatde alla våra nya garderober så nu har vi fått ordning på alla kläder.
(bilder kommer)
 
 
en ny lykta från IKEA lyser så mysigt i fönstret på kvällen .
 
 
nu är det dags för några tim på jobbet!
 
Ha en bra dag!

Svamp

Idag plockade Olivia kantareller på vår mysiga höst promenad.


RSS 2.0