Nya skor

Skopunkten höst nytt!


Nytt i lilla garderoben


Ursäkta röran

Vi bygger om!!! Därav den vidriga bakgrunden! Nu ska jag ner på stan och handla lite mer höst nytt till dockan vår!!


Höst mys

Hösten är här! Och jag älskar hösten! Idag är det dags och börja jobba och senare ikväll blir det middag med kollegorna! Idag klär jag mig i en varm go kofta! Och på naglarna nytt hallonrött nagellack!


Lördags mys

Idag har vi haft en fullSpäckad dag! Fikat hos syster yster gått på stan och på kvällen haft svärföräldrarna över på grillning! Just nu har jag nattat lilla dockan och ska strax köra hem till öa.


Ute rum

Vet inte om jag visat er vårt ute rum! Inte klart på långa vägar men än så länge ser det ut såhär....


Fredagens mys pågår


Två års trotsen

Är tydligen här nu! Vår lilla dotter kan allt själv! Att byta blöja, natta, mata är en fight just nu! Ingenting kan göras lätt. Därför behövde jag lite tid för mig sj idag! Så jag bokade en frisör tid.
Fick mig lite slingor och tid att njuta av att bara vara! Blev så nöjd!! Nedan en produkt jag bara älskar!


Röjar dag

Passar på och städar lite inför höst och jobb dags! Skönt å ha det ordning innan !! Målat fönster brädor i köket och tvättat soffan!!


Ute med ozzi

Olivia tar en morgon prommis med ozzi!


Måleri

Unnar mig lite läsning efter att ha målat om hälften av allt jag äger! Inväntar hart of dixie!


Nytt iPhone skal

Kommer från mrgizmo och är i läder! Kan användas runt halsen. Supersmidigt och snyggt!


Mary kay

 
just nu testing Mary kay och än så länge verkar det väldigt bra. Får se om jag håller mig till det hädanefter.

Regn regn och åter regn

 
Ännu en dag med regn. Vilken pissig semester vi haft detta året. har inte gjort någonting alls. Tur att vi fick vår vecka i cypern, annars hade man gått under av depression. idag har jag och olivia klarat och själva då pappa har börjat jobba igen. Jättetrist tycker vi då det är så mysigt och ha han hemma. har en liten prinsessa här hemma som vägrar ta av sina nya armbvand hon fick av elle. är det kanske dags och börja bli flickig, låna mammas kläder och skor snart?
 
älskade vackra unge
 
 
 
 
 
 

Söndag

Söndag är vilodag och det har vi verkligen haft. Efter gårdagens grillkväll var Olivia helt slut så hon tog sovmorgon till halv tio. Det tackar vi för! En tur till Ikea för och köpa garderobsförvaring och nu är pysslet i full gång. Önskar dig en fin söndag kväll.


Grillfest

Just nu hemma hos Linn och Pontus på grill fest! Barnen härjar och vi vuxna tjötar ikapp! Underbar kväll!


Sculls

Nytt armband från ginatricot.


Tidig morgon

Idag var det pappans tur å få sova. Så jag och Olivia gav oss ut på grannturne, och hoppades på att nån var vaken och ville bjuda på kaffe. Men ingen var vaken så vi gick hem och byggde med klossar och möblerade om lite i köket!


Grillkväll

Sitter just nu här med vår nya iPad. Äntligen har vi en vi oxå. Persa har tjatat om detta så länge så nu slog vi till. Just nu har vi haft vår första grillkväll här hemma. Detta är verkligen livet! Nu är det soffläge som gäller ända till klockan tio, då oskyldigt dömd startar.


semesterdagar

igår tog vi en dag då vi bara gjorde det mysigt för olivia. Tog en heldag på sunne badland. Iskallt i luften men det brydde inte olivia sig om. Hon hade jätteroligt. kan verkligen rekommendera detta ställe för små barn. efter badet tog vi en snabbtur till sunne. Jag vet att de har m¨ånga mysiga inredningsbutiker där som jag ville besöka. Det som irriterade mig var att tre butiker i sunne hade Green gate sortiment, i kd finns bara ett ställe med dåligt urval. Hur som haver, jag fick med mig lite mer ljuslyktor hem, som om det behövs :-)
 
dessa lyktor hittade jag på living för endast 35 kr styck.
 
 
 
dessa lyktor fyndade jag för 20 kr st.
 
idag är ännu en mulen dag då vi ska göra INGENTING.
jag älskar och göra ingenting. kanske rensa lite bland kläder. ta en kopp kaffe hos grannen sen.
två v kvar på semester. sen är det höst
Tur att jag älskar hösten!!
 
Kram
 

RSS 2.0